KLIK HIER OM IN TE LOGGEN

Ik ben TKBN lid, hoe log ik in op de website?
De ledeninlog is bedoeld voor de leden van de TKBN, die er extra informatie kunnen vinden. Zoals alle verschenen nummers van Kanotities. En onderwerpen zoals de agenda en stukken voor de jaarlijkse Algemene Vergadering.

Werkwijze inlog
Klik op de rode tekst, dan verschijnt het inlogschermpje. Vul hier de vakjes Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Je kunt hier NIET inloggen met je emailadres, maar uitsluitend met je lidnummer. Om privacyredenen wordt als inlognaam geen naam van de leden gebruikt, maar het lidnummer van het hoofdlid. Dwz alle leden op één adres gebruiken het lidnummer van het hoofdlid als Gebruikersnaam. Als Wachtwoord dient de geboortedatum van dit hoofdlid.

Samengevat:
Gebruikersnaam = lidnummer (van het hoofdlid)
Wachtwoord      = geboortedatum (van het hoofdlid, in formaat DDMMJJJJ).

Voorbeeld: het hoofdlid heeft lidnummer 1234 en geboortedatum 7 mei 1960:
Gebruikersnaam = 1234
Wachtwoord = 07051960.

Als de ledeninlog niet werkt
N.B.: de inloggegevens worden eens per maand bijgewerkt. Bent u sinds heel kort lid, weet dan dat uw gegevens nog niet zullen zijn verwerkt voor de ledeninlog.

Het komt ook voor dat wij van enkele hoofdleden geen geboortedatum weten en dat kan een reden zijn dat het inloggen niet werkt. Werkt het inloggen niet, stuur dan een mailtje via de knop Contact: geef daarin je naam en  lidnummer plus je geboortedatum, zodat wij het kunnen testen.