Kom kanovaren!

Kom kanovaren!

Vaar met ons mee. Maak een keuze uit het grote aanbod aan kanotochten in de Vaarkalender. Bijna elke week kun je meedoen aan tochten op klein, groot en stromend water.

Liever eerst nog wat oefenen met de hulp van ervaren kanovaarders? Leer (beter) kanoën bij één van de bij ons aangesloten verenigingen. Je bent er welkom! Kijk bij Kanoverenigingen op de kaart waar de verenigingen zitten.  Geen vereniging in de buurt? Wordt dan rechtstreeks TKBN-lid.

Bij een aantal verenigingen kun je tegenwoordig ook suppen. Dat past prima bij het recreatieve karakter van de TKBN. Veel verenigingen hebben naast volwassen leden ook een jeugdgroep. Je bent nooit te jong of te oud om te gaan kanovaren. Het is een fijne sport voor 10 tot 90-jarigen.

Steeds meer mensen ontdekken de kanosport. Je blijft er fit bij, gebruikt je arm-, buik-, romp- en beenspieren en je bent in een mum van tijd een paar kilo’s kwijt. In de buitenlucht op het water ben je even weg van de hectiek van alledag en geniet je heerlijk van de natuur.

De TKBN maakt je vlot wegwijs in de kanosport. Lees meer over: