Kanotities

Kanotities

Kanotities is het tweemaandelijks magazine van de TKBN. Kanotities wordt gemaakt door leden en is bedoeld voor leden. Het staat bol van kanonieuws en tochtinformatie, zoals tochtverslagen, ideeen voor kanovakanties, artikelen over veiligheid, foto’s, de activiteitenkalender, kanonieuws, vaarroutes, cursussen, en de voor leden gratis advertentierubriek Peddelwijzer voor kano’s en accessoires. Stuur kopij per Mail.  Ook adverteerders op kanogebied staan in Kanotities en geregeld bieden zij aantrekkelijke kortingsacties voor de leden.

Alle leden (dus ook die van de aangesloten kanoverenigingen) kunnen meedoen aan de TKBN-evenementen die in Kanotities staan aangekondigd. Alle activiteiten van de vaarkalender zijn gratis voor de leden, tenzij kosten onvermijdelijk zijn zoals bijvoorbeeld sluisgelden, cursussen of kampeerkosten.

Kanoverenigingen kunnen hun vaarprogramma uitbreiden met het vaarprogramma in Kanotities. Omgekeerd kan een kanovereniging tochten uit haar vaarprogramma aanbieden voor de TKBN-vaarkalender en daarmee zichzelf als vereniging meer in beeld brengen. Ook de gezinsleden van een verenigingslid mogen meedoen aan de tochten en activiteiten die Kanotities biedt.

Jaarlijkse activiteiten in de vaarkalender van Kanotities zijn dagtochten zoals de Crocustocht,  Bloesemtocht, Kersentocht, kampeerweekenden zoals met Hemelvaart, wildwaterweekenden, het zomerkamp en de buitenlandtrektocht. De vaarkalender in Kanotities biedt het hele jaar activiteiten: zelfs voor de winterharde vaarders zijn er tochten zoals de Speculaastocht, de tocht in Kerstsfeer en de Oliebollentocht.

Adverteerders in Kanotities – en zeker buitensport gerelateerde –  zijn welkom. Op de TKBN website zelf plaatsen wij geen advertenties; de adverteerders in Kanotities krijgen op de website desgewenst wel een link via de rubriek Weblinks. Ook mogen adverteerders een redactioneel stukje van maximaal 500 woorden in de rubriek Kanonieuws plaatsen.
Neem voor adverteren in Kanotities contact op met: René Paardekooper: Mail
Voor een indruk van Kanotities: klik hier.

Hoe en wanneer kopij aanleveren. Klik hier

Voor ingelogde leden: KLIK hier om eerder verschenen nummers te lezen