Lid worden

Lid worden

Lid van de TKBN
De TKBN kent persoonlijke leden en verenigingsleden.
Om persoonlijk lid te worden vul je het inschrijfformulier hieronder in.
Word je lid van een kanovereniging die bij de TKBN is aangesloten, dan zorgt die vereniging voor je aanmelding als lid bij de TKBN. Kijk bij Kanoverenigingen welke verenigingen zijn aangesloten.

Leden ontvangen 6 maal per jaar het blad Kanotities en hebben toegang tot alle door en voor de TKBN georganiseerde evenementen. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis Digitale Nieuwsbrief.

Het lidmaatschapsjaar loopt gelijk aan het kalenderjaar.

Wat kost het?
Het lidmaatschap van de TKBN kost voor persoonlijke leden 27,- euro per jaar per woonadres, ongeacht de grootte van de gezinssamenstelling c.q. samenlevingsvorm. Wordt men na 1 juli lid dan betaalt men 16,20 euro voor het nog resterende deel van het jaar. En wie na 1 november lid wordt betaalt geen contributie voor de rest van het jaar, maar voor het volgende jaar. Neem voor postadressen buiten Nederland contact met ons op i.v.m. extra verzendkosten.

Voor verenigingsleden wordt de contributie via de vereniging verrekend en geldt een gereduceerd tarief, dat net als bij de persoonlijke leden per woonadres wordt geheven. Kijk voor meer verenigingsinformatie in het menu bij Kanoverenigingen  onder de landkaart.

De contributie voor persoonlijke leden en verenigingen blijft ook in 2024 op het zelfde niveau en is daarmee voor het 9e jaar ongewijzigd.

Inschrijven voor persoonlijk lidmaatschap
Via het invullen van het inschrijfformulier PDF document of als Word document kunt u lid worden worden. Verstuur dit per email of per gewone post naar het adres dat op het inschrijfformulier staat.

U ontvangt een bevestigingsbrief van uw aanmelding als lid en uw lidmaatschap gaat meteen in per ingangsdatum die u opgeeft. Wacht met betalen van de contributie s.v.p. op de factuur die u tegelijk met de bevestigingsbrief ontvangt.

N.B.: in de vakantietijd (juli/augustus) kán het een of twee weken duren voordat u een reactie ontvangt; ook kan het in deze periode even duren voordat uw inloggegevens zijn aangemaakt.