Bestuursnieuws Kanotities 2020 nr 4

Algemene Vergadering 26 september in Vaassen
Deze vergadering is aangekondigd in Kanotities nr 3 van juni, de agenda is gepubliceerd in Kanotities nr 1. Het gaat hier dus om de vanwege de corona-crisis uitgestelde algemene vergadering van de TKBN die oorspronkelijk was gepland op 28 maart van dit jaar.
De vergaderstukken staan op de TKBN-website. Ingelogd als lid vind je de stukken in het menu Organisatie/Algemene Vergadering bij Vergaderstukken 2020.

Zoals in de aankondiging in Kanotities nr 3 is gevraagd, het dringende verzoek i.v.m. de corona-maatregelen om je tevoren aan te melden voor deze AV bij secretaris@tkbn.nl
Voor verenigingsvertegenwoordigers is het bovendien statutair nodig dat zij vooraf zijn aangemeld.

De vergadering wordt gehouden in De Rank, Torenstraat 15, 8171 CP Vaassen.
Dit ligt in het centrum bij de kerk, volg voor parkeerplaatsen de bordjes P-Route en er zijn veel parkeerplaatsen bij de omliggende supermarkten.

Verenigingsbrief
Verenigingsbrief nr 20 van juni geeft informatie over: het corona steunfonds voor de sport, groei van de watersport, meedoen aan regionale beurzen als PR-middel, tips voor een kanovereniging die wil groeien maar een overvolle botenloods heeft. Verenigingsbrief nr 21 geeft een praktisch lijstje van aandachtspunten voor het heropenen van de kantine na de corona.

Vacatures
Met extra nadruk gaat het bestuur aandacht vragen voor de bestaande vacature van advertentiewerver en voor de komende vacature van penningmeester. De TKBN is een bond van, voor en met vrijwilligers. Een extra paar handen om met elkaar de klus te klaren en de leden een goede en vlotte service te bieden is waar het om gaat. Veel werk is het niet en je bijdrage wordt zeer gewaardeerd.