Rotating Image

07.03.2020 - Brandsport Wildwaterweekend (7 en 8 maart) - KV De Goudse Peddel

Body

Dit weekend staat weer in het teken van de opleiding “varen op wildwater“. Het is bedoeld om geïnteresseerden en beginners kennis te laten maken met het varen op stromend en wildwater.
Ons overnachtingadres is weer als vanouds de Sportherberg van Brandsport in het hart van de Ardennen. Degenen die kennis willen maken met het wildwatervaren kunnen te plaatse een volledige wildwateruitrusting huren. Ook beginnende WW-vaarders met een eigen uitrusting die dit weekend begeleid willen varen zijn van harte welkom op dit leerweekend. Uiteraard zijn ook de ervaren wildwatervaarders van harte welkom.
Het lesprogramma op zaterdag bestaat uit instructie met jouw groepje op de Ourthe. Op zondag ga je een wat wilder stukje rivier op om het geleerde in de praktijk te brengen. De instructie wordt gegeven door ervaren WW-vaarders van de GP en de TKBN. De kosten van dit weekend zijn circa € 95,00 (inclusief begeleiding). Dit is het totale bedrag voor twee overnachtingen incl. een luxe ontbijt en lunchpakket en twee dagen huur van een wildwaterboot met toebehoren. Ben je zelf in het bezit van een complete WW-uitrusting dan betaal je circa € 65,00. De betaling hiervan moet je ter plaatse contant voldoen bij Brandsport. Pinnen is daar niet mogelijk!!! De bijdrage in de organisatiekosten (naast de cursuskosten en overnachting) is € 10,00 per persoon. Wil je mee met dit super sportieve wildwaterweekend geef je dan via e-mail op wildwater @ degoudsepeddel.nl. Doe dit uiterlijk op 24 februari zodat we het nodige vervoer en organisatie tijdig kunnen regelen. Maak dan ook gelijk je bijdrage aan de organisatiekosten over op rekening NL69 INGB 0003 4660 43 t.n.v. De Goudse Peddel onder vermelding van "Wildwater instructieweekend".  Vervoer = samen rijden = kosten samen delen.  Na opgave krijg je de benodigde gegevens toegestuurd. Wil je eerst meer weten over dit weekend? Bel  dan na 19.00 uur naar Johan Kemper op tel. 0182 616 192.

 

 Vorige pagina