Rotating Image

14.03.2020 - Dommel - TKBN Toercommissie

Body

Dit keer gaat het naar Den Bosch toe. Of zoete lieve Gerritje zich ook aanmeldt blijft echter nog even afwachten. We varen vandaag vanaf het instappunt aan de Molendijk te Kasteren naar de steiger aan de Aa van de Bossche Kano Vrienden. De tocht loopt via de bekende glijgoot in Boxtel (waar je overigens ook om kunt dragen), langs bossen, weilanden en broeklanden naar Den Bosch waar we via een tweede glijgootje bij de Citadel de Aa  opvaren. In totaal is het ongeveer 23 km. Door vooraf afspraken te maken over wie waar verzamelt en het inzetten van een kanotrailer beperken we de wachttijden tot een minimum.

Startpunt: Molendijk te Liempde. Vanaf de A2 Den Bosch-Eindhoven neem je de afslag Liempde. In Liempde ga je linksaf richting Kasteren. Je zit dan op de Molendijk. Direct nadat je de Dommel bent overgereden ligt links het instappunt. Eindpunt: de steiger van De Bossche Kanovrienden, Maassingel 472, 5215 GM Den Bosch. Aan de overzijde van de loods is een gratis parkeerplaats.

Aanmelden tot uiterlijk op de woensdag voor de tocht bij Jaap Ruiter, vaarkalender @ tkbn.nl of tel. 0345 47 35 96. Op de dag zelf mobiel bereikbaar via 06 1328 6160.

 

 Vorige pagina