Rotating Image

29.09.2021 - Vinkeveen en omgeving - TKBN Toercommissie

Body

Afhankelijk van met name het weer en verder van de voorkeur van de deelnemers, varen we één van de twee volgende tochten bij Vinkeveen. Beide tochten starten bij de vaarleider thuis, Heulweg 69 te Vinkeveen. Neem in elk geval je zwemvest en spatzeil mee want er staan al snel golven op de Plassen.

Optie A is een rondje via Wilnis. We maken een mooi tochtje door de poldersloten met 2 maal overdragen (kanokarretje niet nodig) en een pauze, komen weer terug in Vinkeveen waar we door varen richting "Kleine Plas".  Na deze zo ongeveer rond gevaren te hebben, gaan we na 19 km terug naar het startpunt.

Optie B is een route van ongeveer 18 km rond en over de Vinkeveense Plassen. We maken een mooi tochtje door de poldersloten zonder overdragen en varen af en toe een stukje over de Noorderplas. We hebben eventueel een korte pauze na ongeveer 5 km. De tocht gaat verder langs de recreatiewoningen en de zandeilanden. Later pauzeren we op één hiervan. Hierna zijn er diverse mogelijkheden om over of langs de plassen terug te varen naar ons beginpunt.

Aanmelden uiterlijk op 27 september bij Nico Naaktgeboren via n.naaktgeboren@tiscali.nl of tel/app 06 1339 7515.

 

 Vorige pagina