Rotating Image

Welkom op de website van de TKBN

 

al 35 jaar in actie voor kanosport

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Kanovaren

De TKBN is de kanobond voor recreatief kanovaren, actief op het water in de buitenlucht. Op eigen gelegenheid of in clubverband, buitensport wanneer het joú uitkomt en waar je maar wilt. Naar Kinderdijk

Met de TKBN kom je overal: dagtochten, kanoweekend met kamperen, kanotrektocht in het buitenland, zwerven op het Wad, wildwater in de Eifel...... Kanoën = eco sport!!!

Vind ideeën voor je eigen tochten bij Kanoroutes, in de Vaarkalender, of in ons magazine. En check altijd even of er in jouw regio een Stremming is gemeld. 

Branding

Doe mee met een dagtocht, trektocht, kampeerweekend of kanoweek in binnen- of buitenland. Vind je dit te tam? Ga mee met branding-, wildwater- of het zeekanoën! Ben je beginner? Stap dan naar een van de kanoverenigingen!

Het TKBN-magazine Kanotities krijg je zes keer per jaar. Daarin lees je het laatste kanonieuws, acties van leveranciers, kanovakanties, cursussen, nieuwe kanoroutes, veiligheid en wekelijks tochten waaraan je gratis kunt meedoen.

Log in als lid voor toegang tot extra's, zoals alle vanaf 2013 verschenen nummers van Kanotities, tientallen extra kanoroutes, en een landkaart met kano-instappunten in het hele land.

Verzeker je mooie nieuwe kano goed en supergoedkoop tegen schade, dik de moeite waard als de kano een lelijke kras of erger oploopt.

Word voor slechts 27 euro per jaar lid (inclusief gezin) en profiteer van dit alles. Mail via het contactformulier of vul meteen het inschrijfformulier in! 

De TKBN draait uitsluitend op vrijwilligers, leden voor leden, en daarom is het lidmaatschapsgeld ook zo laag. Wil je meehelpen het kanotoerisme te promoten? Neem contact met ons op!

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

De TKBN in 7 minuten

Afhankelijk van je PC en internetverbinding kan de film meteen starten of na enige vertraging.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

TKBN in de media 

Al 35 jaar actief met tochten en toegankelijk houden van vaargebieden: (klik hier) voor een bericht bij Watersport-TV Online met een mooi filmpje van een TKBN-kanoweekend op de Dommel.
Of (klik hier) om alleen dit filmpje te bekijken.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

©  Copyright TKBN
Gegevens van deze website mogen niet zonder toestemming van de TKBN worden overgenomen voor gebruik elders op websites of in andere vormen van publicatie.