Trektocht 165 km ​Aanmelden liefst uiterlijk in mei.

De 10e editie van Circuito del Garda in Kayak is aanstaande. Het lijkt erop dat dit jaar …

De 10e editie van Circuito del Garda in Kayak is aanstaande. Het lijkt erop dat dit jaar extra veel Nederlanders naar Italië zullen trekken om deel te nemen aan deze tocht van 166 km waarbij je in 7 dagen het gehele Gardameer rond vaart. Het Gardameer staat bekend om de soms snel opstekende wind. Het is dan ook noodzakelijk dat je ervaring hebt met, en de technieken beheerst van het varen op groot open water. Het is een tocht met veel aandacht voor de organisatie AIDO, een vereniging ter bevordering van orgaan- en celdonaties. Deze tocht wordt als één de groep gevaren met begeleidingsboten en (beperkt, 1 colli p.p.) bagagevervoer. Er wordt overnacht in de eigen tent of in een sporthal. Het is aan te bevelen om de nacht vooraf en de nacht na de tocht te boeken op de camping in Padenghe, hier staat je auto gedurende de week. www.campingrivablu.it . Deelname aan de tocht bedraagt € 250,00 pp. Dit is inclusief alle lunches en diners, tussendoortjes, drinkwater, overnachtingen, verzekering, t-shirt. Aanmelden kan bij Paolo Concina. soncina62@gmail.com

Alle info is te vinden op de website: www.primacrkayak.altervista.org . Op de website staat dat je een sportkeuring moet kunnen overleggen, dit is niet mogelijk voor Nederlanders. Wij mogen daarom een eigen gezondheidsverklaring opstellen. Verder is vaccinatie tegen Covid 19 verplicht maar als de Italiaanse overheid deze regel laat vervallen dan vervalt dit ook voor deze tocht. Vragen stellen over deze tocht mag ook bij Peter en Ria Hoek, pr.hoek@gmail.com .

Bericht ontvangen op 9 maart: De inschrijvingslijst zit op dit moment vol. Er wordt een reservelijst gemaakt voor wie zich nu nog aanmelden wil. Alleen als iemand anders zich terugtrekt, kun je misschien nog mee dit jaar.

 Vorige pagina